Onze werkwijze

Een kleurrijke tuin met bloemen van het vroege voorjaar tot de late herfst.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

1

Ontwerp op maat

Voorafgaand aan het maken van een ontwerp kom ik eerst langs op locatie om de wensen door te nemen en de tuin op te meten. Ik bekijk de tuin qua ligging: zon-/schaduw, logistiek, afwatering, aanwezige beplanting en bebouwing, etc. Aan de hand hiervan maak ik een ontwerp en offerte, die ik kom presenteren en toelichten. Er is vanzelfsprekend ruimte voor aanpassingen naar wens. Bij een akkoord maken we samen een planning.

2

Tuin aanleg

De klant krijgt altijd de mogelijkheid om onderdelen zelf uit te voeren zoals slopen of afvoeren van materialen, wat zich vertaalt in een goedkopere offerte. Vanzelfsprekend kunt u ook alles uitbesteden aan Middelhoven Stadstuinen. Ik werk met vertrouwde en gerenommeerde partners op het gebied van timmerwerken, graafwerkzaamheden en boomchirurgie. Door jarenlange ervaring met aanleg van stadstuinen zijn er nog zelden logistieke uitdagingen waar ik geen oplossing voor weet.

3

Onderhoud

Bij grotere tuinen is het mogelijk dat ik meerdere keren per jaar langskom om onderhoud te doen. Bij kleinere tuinen volstaat vaak wat snoeiwerk. Als nodig werk ik nauw samen met een ervaren boomchirurg.

Start nu aan je Droomtuin

Graag help ik u mee om een plan te bedenken om van uw tuin een kleine voor plant, dier en mens te maken.

Neem contact